Werkwijze

1.

Ontwerp aanvragen

Wanneer je graag een kaart op maat wilt laten ontwerpen, ga dan even naar de pagina 'kaart aanvragen' op deze site. Hier kun je precies aangeven wat jouw wensen zijn en wat je graag terug wilt zien op je kaart.

Je mag uiteraard ook een mailtje sturen naar ontwerp@carolinesinkedesign.nl met je aanvraag. Geef dan zo duidelijk mogelijk aan wat je wensen zijn. Denk hierbij aan het formaat van de kaart, de vorm, het kleurenpalet, de papiersoort, een extra afwerking als preeg- of foliedruk en, indien gewenst, accessoires als touw of paperclips.

Ook ontvang ik graag de teksten die je op de kaart wilt hebben.
En natuurlijk de datum van je trouwdag of wanneer je uitgerekend bent.

2.

Ontwerpproces

Zodra ik je aanvraag ontvangen heb, maak ik een offerte die geheel afgestemd is op je wensen. Als je daarmee akkoord gaat, ga ik aan de slag met het ontwerp van je kaart. Je ontvangt binnen 3 à 5 werkdagen drie ontwerpen waar je uit kunt kiezen. De ontwerpen lever ik digitaal aan. Het ontwerpproces bevat altijd onbeperkte correctierondes, dus het ontwerp is pas echt klaar als het helemaal naar je zin is.

3.

Envelop_Caroline_Sinke_Design

Proefdruk

Wanneer je akkoord gaat met de digitale proef, ontvang je gratis een proefdruk. Deze stuur ik naar je toe per post, samen met de gewenste kleur envelop en eventuele accessoires als lint, touw of paperclips, zodat je kunt kijken wat het best bij de kaart past. (Voor een eventuele 2e proefdruk kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.)

4.

Werkwijze_Caroline_Sinke_Design

Levering & betaling

Mochten er na de proefdruk nog kleine aanpassingen nodig zijn, dan is dat geen probleem! In het geval van een geboortekaartje pas ik de geboortegegevens aan, wanneer je kleine is geboren. Je ontvangt altijd digitaal nog een definitieve proef. Als je hiermee akkoord gaat, stuur ik een betaalverzoek en bestel ik de kaarten.

Je kunt ervoor kiezen om tegen een kleine meerprijs, je kaarten door mij te laten vouwen en compleet te maken, zodat je ze verzendklaar aangeleverd krijgt. De levertijd van geboortekaarten is 2 tot 5 werkdagen. De levertijd van trouwkaarten is 2 tot 6 werkdagen.

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Bekijk de veelgestelde vragen, of neem contact met mij op!